Básenka se mi líbí, to ano, ale mám v sobě příliš bolesti a trápení, je to pro mne trošku smutné ...
20.04.2008 21:29:00 | NikitaNikaT.
jsi ...jsi jindy mnohem lepší ...
moc mě to nazaujalo, možná je to mym momentalnim rozpoložením nebo skvrnama na slunci nebo sem prostě jen taková...snad tě to moc nezklame..
20.04.2008 16:43:00 | saddova