Kéž mohl bych Tě obejmout
Anotace: Tahle věc mě hrozně bere ani nevím,kde jesem k ní přišla,není to moje dílo ale je krásná a chtěla bych se s vámi o ni podělit...
Kéž mohl bych Tě obejmout,
když slunce k obzoru se sklání,
pár pošeptat Ti tajných přání,
Tvé oči vidět láskou žhnout.
Je nemožné se zbavit pout,
co s Tebou být mi dneska brání,
kéž mohl bych Tě obejmout,
kéž slunce k obzoru se s klání.
Snad nejsem příliš velký bloud,
když bez Tebe tu nemám stání,
kdyz prázdný zdá se každý kout,
a ústa chybí na líbání,
kéž mohl bych Tě obejmout.
Přečteno 758x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Psavec, Šerák, Alan Black
Komentáře (2)
Komentujících (2)