Anotace: Tato báseň vznikla při měsíčním odloučení od mého již bohužel bývalého přítele... Neodpověděl...
Jelikož sám hovořím francouzsky, tedy jazykem básníků, nedá mi to, abych Ti neopravil chybu v názvu. Je t'aime! Jestli chceš detailnější vysvětlení, proč je to zrovna takto gramaticky správně, stačí napsat :-)
P.S.: Doufám, že moji kritiku bereš s nadhledem, ale já ten jazyk mám rád a nerad vidím jeho komolení. Dík :)
20.04.2008 13:20:00 | Ctěný pán
Neodpověděl? Tak byl asi slepý, hluchý... a nebo za to jednoduše nestál:)
20.04.2008 11:29:00 | Šerák