Žár lásky stále hoří
Anotace: Fascinující je prožít den se svěží dívkou
Stal jsem se tím, čím jsem se stal
na pokraji smrti srdce slyším bít
proč musím jít spát,
sladké rty jsou rozkoší,
jako hluboký polibek.
Čas pádí jako černý kůň,
v tvém hlase krásně zní
slovo láska.
Předstírat mě nebaví,
čtu myšlenky tvé,
zloba, hněv je stále v nás.
Život není peříčko,
ale milovat tě
je to nejlepší v životě
co jsem mohl udělat
Přečteno 585x
Tipy 22
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Meriel, Roger, d---, Oči, Erion Fate, anatantal, Ztracená Tereza, Belmon, saddova, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)