Sochy
Anotace: ..vnitřní promlouvání...
SOCHY…
..ty němé prohlížečky světa
..jimž slova autor vyrval z úst…tu zůstanou..
A po nás bude VETA!!
neb právě přes ten SLOVNÍ půst..tak zlehka přežívají..
(to ony časem věků jdou)
a budoucím snad vypovědí mnohé
(vždyť díky mlčení z nich mluví dějiny)
TY VÁŽNĚ NEJSOU STROHÉ!!!
..tak torza také mlčky vyslýchám
A tiše….neslyšně se ptám:
„…ach povězte mi prosím:
KDO Z NÁS JE BEZ VINY??.....“
Přečteno 519x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (1)
Komentujících (1)