Anotace: jenom takový pokus v hodině matiky... uvidíme... :)
Taková snová, a přitom.. Jo, ten Petr a Lucie sedí. A o matice ani nemluvě..:)
23.04.2008 15:10:00 | prostě Zuzana
Do prádla hodil jsem košili do vyvářky
s gerberou uschlou s pozdními nářky
nad nocí svatební co byla kdysi a není
do kotle s hadrami ... k odmočení ...
*- ... jo , jo ... nic netrvá věčně ...
a čím dřív tu hořkou lekci člověk pozná ... tím se mu špinavé prádlo pere snadněji ...
22.04.2008 17:38:00 | HarryHH
trochu hrabětovská...
p.s. honem vylezte z té vody, nebo vám ta věc zrezne!!!
22.04.2008 10:11:00 | lidus
Hodiny matematiky jsou velice inspirující;)
je vážně moc krásná...;)...
Roboti píší, že by jsi měla jít na PoHoVor...;-D...
tak bacha...;) *
20.04.2008 23:16:00 | Severka