Anotace: ...a nikdo mi to nevymluví...
Zfetovaný oči... oči smutnýho čokla... ty dokážou člověku zamotat hlavu...
31.07.2008 21:24:00 | Sádlo Zkrysy
krásný vyznání, ale oči nezavírej ani nezamlžuj růžovým kouřem, ať nepadneš na hubu.. :-)
18.05.2008 11:28:00 | Ette
Taky si myslim ze ma kocicka pravdu.. ae viditelne tit o rikaj vsichni tka to vynecham.... chapu... je uzasnej a tyhle veci ti na nem nevadi... ne ze bych ti ho schvalovala... ale chapu ze ho milujes... ae nejsem si jista tim.. jestli ti za to stoji... kdyz uz te jednou opustil... delej jak myslis... jen do toho nespadni s nim...
23.04.2008 22:15:00 | Someday
Myslim, že to je dost naivní. Vzhledem k tomu, že už ti jednou ublížil, máš dost růžový brejle a nepřeju ti, aby ti je zase sundal. A ty drogy a chlast způsobujou ty jeho výkyvy, takže pozor! A rodiče i kamarádi to s tebou myslej dobře, jednou na to přijdeš.
21.04.2008 14:29:00 | mourovatákočka
uprimny...zamilovany..podle me je to takhle spravny..srat na vostatni a jit za svym stestim..
20.04.2008 22:33:00 | embryo v hlave