Květina
Anotace: jen krátká a jednoduchá básnička...no posuďte sami,diky za komentáře
Bývalas květinou
kvetoucí do dvora
Už nejsi jediná
Nevěrná potvora
Přerostla plot
A práh mého stavení
Růst nepřestáváš
I když srdce ti zkamení
Rostla a kvetla jsi
Dále a dále
Opouštíš sedláka
Bereš si krále
To nejsou květiny
To je jen plevel
Živočich rodinný
Má rád lesk perel
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean89, china white
Komentáře (2)
Komentujících (2)