Lásku ztrácím
Lásku ztrácím v kapkách deště
já byla předtím malé děvče
tak kdysi říkal si mi ještě.
To všechno zabil asi čas
tenkrát stíral si mi slzy z řas
vše pamatuji z našich krás.
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Anastacia-Jane, Aangela
Komentáře (1)
Komentujících (1)