Zapomeň
Anotace: tato je pro kamaráda...díky za komentáře a shovívavost
Smradlavý kouř z cigaret
mokrý kruh na pivním tácku
vtipný,nudný kabaret
od lásky dostals facku
Měl jsi holku v hlavě
teď vodka tam stoupá
už tě nechce nemá zájem
není skvělá,ne,je hloupá
Jen dvě krásná slova
další prázdná fráze
zkoušíš ji dostat znova
prach a špína na podlaze
Zatlač slzu
hlavu vzhůru
žiješ jen jednou
lehkých holek znáš fůru
Svoboda v posteli
neposílej psaní
nervy,játra v prdeli
zapomeň už na ni
Komentáře (1)
Komentujících (1)