6
Anotace: 6. sonet, pokud se vám líbil aspoň některý z pěti předchozích, tak se mrkněte;-)
Jsi jako růže za svitu měsíce
která si ráda s hvězdami povídá
jsi moje světlo, plamínek od svíce
který mne v temnotě v náručí pohlídá
jsi pro mne nejčistší bělounkou hrdličkou
já na svém korábu ztrácím se ve vlnách
ty se však vracíš s zelenou větvičkou
vedeš mne k pevnině v dalekých končinách
jsi jako anděl, však s křídly motýla
když letíš vzduchem, tak ztrácím dech
jsi krásná víla, co náruč otvírá
nádherně tančíš uprostřed všech
jsi pro mne princeznou z dětského leporela
jsi pro mne tím, co Julie pro Romea.
Přečteno 390x
Tipy 13
Poslední tipující: urcite.me.neznas, Tomassi, NikitaNikaT., danav, labuť, Psavec, s.e.n, ona, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)