Nikdy více
Anotace: ona ví a snad i vidí...message to the heaven
Nikdy více
ve tvém klíně
nikdy více
rty ve víně
Tlukot srdce
nikdy více
zadrž dech
a zhasni svíce
Nikdy více
ve tvém oku
končím verš
a končím sloku
Nikdy více
navždy skvělá
nikdy více
v objetí těla
Nikdy více
šťastné ráno
jestli žiju
nevím...ano
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Baldeus, Caracol, labuť, Veru, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)