Hledám svou cestu
Vracím se stále zpět
na planetě zemi
kde bosou nohou projdeš svět
nezapomeň -vrať se mi.
Stebou v klidu ve dne v noci
láska probouzí mé sny
k tobě ku pomoci
sám musím jít
cestou blátivou
Nic není náhoda
v očích bolest
láska, sex i ratolest
Přečteno 491x
Tipy 16
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, anatantal, Meriel, NikitaNikaT., Oči, Loudilka, Bíša, Psavec, Erion Fate
Komentáře (2)
Komentujících (2)