Anotace: Musím si z toho smutku udělat i tak napůl prdel, jinak bych to nezvládla
Holka já ti nevěřím... nevěřím, že máš 12 let...to není možný... :-)))
02.05.2008 18:26:00 | Gothic.Princess
No to je správná taktika...když už nemůžeš vyhrát, udělej si z toho aspoň prdel ;-) To není z mojí hlavy, ale uznávám to, spolehlivě zaručí dobrou náladu...
A zrzení básníci? Ti mají lehký a zaručený lék - svoje básně...vlastně jim nic nechybí a ty jejich "maléry" je dokonce živí, jinak by přece neměli o čem psát ;-)
21.04.2008 21:20:00 | Chancer
Taky to neumím...=) Někdy mě napadá, že jsem snad ještě nikdy netrpěla tak moc, abych zapomněla na všechno okolo... Na druhou stranu je to snad dobře...
21.04.2008 16:57:00 | violette.heaven