žebírka na grilu
píchají u srdce
s omáčkou smutku
křížové kosti
S rozumem na štíru
láska nas semele
a hlupák se
....... postí ...
23.04.2008 15:11:00 | HarryHH
Někdo tě v přítomnosti přibil?
Teď jsem Ti čistou vodou na budoucnost připil!
22.04.2008 14:51:00 | Juan Francesco de Faro
rozděl se milá
rozděl se o útěchu
o čas, co pobízí tě k spěchu,
rozděl se o pohlednici z ráje
o srdce, žebro i stůl bez okraje
rozděl se milá
o tajemství svaté
o pravdu pod nehty,
o pravdu která mate
o moudrost se rozděl okamžiku
a budoucnost, tu znáš jen ty,
vepsanou ve svém památníku
****
Jiří senior
22.04.2008 14:39:00 | j.c.
díky oběma tu :o)
víš, já to taky neřeším... já jen zapisuju :o)
a někdy se při čtení sama divím ;o)
21.04.2008 20:33:00 | hanele m.
Nenávratnost minulosti,
bývá někdy jejím kladem.
Výhledovost budoucnosti?
Ať si klidně leží ladem.
Ne, že bych byl přitlučený,
jen jsem takto naučený:-)
Tahle Tvoje poslední je moc fajn.
Píšu Ti jen, jak /ne/řeším otázku minulosti a budoucnosti já :-)
21.04.2008 20:27:00 | abcabcabc