Anotace: nevim vůbec co bude dál...
Vim ze je to strasne tezky... a mam pocit ze to sami je napsany podemnou...ae nic jinyho se na to rict neda... drz se... ja bych se priklonila k ty druhy moznosti... ae vim ez ti to ublizi, kdyby jsi si to priznala... jednou se to stejne stane, pokud ma ta druha pulka pravdu...
23.04.2008 22:18:00 | Someday
Já vim,že to je strašně těžký...Držim palce,abys to zvládla.Hlavně si zas nenech ubližovat-prosím!!!
22.04.2008 14:19:00 | mourovatákočka