Lapena pavoučím citem
Lapena pavoučím citem
Jsem polapena v tvém citu
Jak v olepené pavučině-bez soucitu
Skryta v tvém bílém objetí
-Uchráněna přes smrtí.
Zachumlána v mlze pavoučí
Tajemně skrývám svou tvář před světem
Lámu si hlavu nad novým úsvitem
-přežiji?
Zahalena vláknem pavouka
Smířená se zánikem motýla
Někdy zalezla bych do díry-jako pavouk a čekala
na oběti vláken lepkavých…
Tak jako ty když čekal si na mě, proto, abys mě zahubil -láskou
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Simísek, danaska, Azazen
Komentáře (3)
Komentujících (3)