Tvář

Tvář

Anotace: Vidím jí stále před sebou...

Jako dva opály září tvé oči čarovné,
celé sametové,
láskou přetíží všechna slova.
Hořkost hlasu se stýká s hovory,
které se proměňují v debaty.

Vlasy jako klásky žluté,
obalené v plachém splínu,
toužím a žasnu té věčné kráse z květu,
borový les šumí,šumí…

Tvářičko drahá, zatoulaná,
bloudíš toulkami po prostotě,
zraješ jako plody chutného vína,
avšak sklizeň je ještě daleko!
Jak rád bych teď ochutnal…
Martinec Vlastimil
27. Června 2005
Autor Chore, 22.07.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je návykovej...
Tvé básně jsou život!

Moc pěkná!

05.10.2005 22:08:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí