Pomněnky
Kytičku pomněnek
rozložím Ti na polštář.
Kamínky vzpomínek,
a pod ně starý snář.
To aby krásné sny
samy našly si Tě.
Lehce rozezním Tvé struny
a v písni opěji krásu Tvou.
V něžném světle bílé luny,
tiše budu sedět nad Tebou.
Každý Tvůj nádech
a vůně vlasů Tvých,
zamrazí mě v zádech
i v citech právě rozkvetlých.
Budu Tě hýčkat...
Přečteno 538x
Tipy 1
Poslední tipující: Ya
Komentáře (1)
Komentujících (1)