Sbohem má minulá lásko!
Můj Bože,
taková láska!
Milovali se až na věčnost,
slibovali si lásky nesmrtelnost.
Náhle však umírá a dítě s ní.
Sen se rozpadá a jeho srdce vykrvácí.
Ach Bože,
taková láska!
V srdcích dřímá celá ta staletí.
Probouzí se, on je opět s ní.
Přišlo to brzy, snad v nepravou chvíli?
Milovali se, ale teď už se nechtějí.
A tak sbohem, lásko!
Odejdi z srdce mého.
Ruším slib a čekám na jiného!
Nechci minulostí žít. Odejdi a nech mne být.
Přečteno 445x
Tipy 7
Poslední tipující: Rbb, blue, Meriel, danaska, Zweiblumen
Komentáře (3)
Komentujících (3)