Anotace: zoufalství, nejsi Lenone, nejsi
Na tohle už ani není třeba komentář...alespoň ne ode mě, já už radši mlčím :-))
Mimochodem k anotaci - Zapomněla jsi připsat jedno "n" k Lennonovi. To jen pro úplnost, John si ji zaslouží ;-)
10.05.2008 21:31:00 | Chancer
* Thumbs up * :) Rozumím též, i snad chápu. Ono je to stejně jedno, krásný to bude pořád / kdo umí, umí /. Bohužel-bohudík: zažívám totéž v tmavě modrým:)...
24.04.2008 13:12:00 | Barunka=o)