medvídek
Anotace: kdo miluji nezlobí
Když sen se mi zdá
o tobě zvlášť
v noci se probouzím
na měsíc hledím
nic hezčího nevidím
měsíc,hvězdy,zář a smích
ty se mě ptáš zda ráda tě mám
mám ja polibim na tvař
já pro tebe dárek mám
medvídek tě má rád
ale já tě miluji
každý den hlouběji
Přečteno 512x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, najrob7410, Erion Fate, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)