Ať žije jaro!
Anotace: Ano, jsem přecitlivělá, hormony se bouří.. (příště je na řadě červená knihovna).
Kocovina, však s jinou tváří,
sídlí dívce na duši.
Kteří že to citů žháři
její srdce odhluší?
Ve víně už pravda není,
ni popel pomoc naskytne.
Marně čeká v rozednění,
doufaje, že procitne.
V útrobách jí okov buší,
bol s trýzní se milují.
Holka, vždyť ti láska sluší!
"Láska? Nechci, děkuji..."
Přečteno 472x
Tipy 11
Poslední tipující: Lady Carmila, saddova, gaginas, jedam, blue, cevert
Komentáře (4)
Komentujících (4)