Odděleni
Vzdáleni od srdcí,
tonoucí ve vlastním světě.
Nebýt už potřební,
neříkat miluji tě.
V samotě smutek duše,
V samotě těžce raduji se.
Smutně se na svět dívat
a uvnitř plakat, plakat.
Jak překonat vzdálenost nejdelší?
Jak překonat vzdálenost od srdcí?
Oddělenost jednoho od druhého.
Proč zas nejsme jedno tělo?!
Komentáře (0)