Ty to víš
Teď padá déšť,
prší miláčku
Já chci tě hned,
pohladit,
na čumáčku.
Ty kapky deště
tak krásně šumí,
a z luk až k nám
fialky voní.
Spojeni jsme láskou
propojeni duší,
pro sebe nám navěky
naše srdce buší.
Přečteno 624x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)