Chybíš mi
Brouci ve vlasech
ticho v ozvěnách
jehly pod nehty
vlastní já v proměnách
Nic nevadí mi
Jen Ty chybíš mi
Pod mostem byt
noční hlídka v samotě
mám co nechci mít
nepřítele v porotě
Nic nevadí mi
Jen Ty chybíš mi
Hostina bez žrádla
topím se neplavu
lodička bez pádla
střílení do davu
Nic nevadí mi
Jen Ty chybíš mi
Jen bez tebe žití
vadí mi
jsem jen ryba v síti
chybíš mi
Přečteno 492x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Caracol, Xindy, Rošták Domča, Psavec, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (2)