Nevěrná
Anotace: ...na konci je kus pravdy,nemyslíte?
Zapíráš
lež tvá mě uráží
přísaháš
nejsem kouskem v koláži
Zradí tě tepna na krku
mimo ostří nože
něco říkáš,chroptíš
neslyším Tě,cože?
Vůně tvého parfému
chtělo se mi zvracet
nevezmeš si nic
a nebudeš se vracet
Tvé vlasy v koupelně
spláchla ranní voda
kdo vytáhne dýku
do srdce mi bodá
Strniště na tváři
šatník plný prázdnoty
jeden důlek v polštáři
opar tvojí nahoty
Průvan už rozvířil
útržky tvé fotky
konečně jsi na kousky
býval jsem dost krotký
Ústa přelepená páskou
cizí podpis na knize
všechny závody s láskou
vyhrávají peníze
Komentáře (0)