Věčná láska
Noční krajina
a my si v posvátném tichu
šeptáme slova vyznání
v opojení slastného hříchu
v opojení poznání,
že naše láska je, a že je věčná,
a ač zdá se neskutečná
my žijeme ji bez strádání.
Noční krajina
a my jak pár bláznů v ní
tančíme šíleni radostí
a z našich hrdel ódy zní.
My vzpínáme hruď hrdostí,
že naše láska je, a že je věčná
a ač zdá se neskutečná
my žijeme ji s lehkostí.
Noční krajina
a my v štěstí usínáme
je krásně nám, v objetí
navzájem se zahříváme,
po tvářích stéká nám slza dojetí
že naše láska je, a že je věčná
a ač zdá se neskutečná
v tomto uspěchaném století...
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: Známá - Neznámá, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)