Noc plná hvězd
Mých prstů polštářky
na víčka kladeš si
a já už vím . . .
Mých prstů polštářky
kladeš si na své rty
a já už jsem si jist . . .
Ta noc bude plna našich hvězd
bárkou necháme se unášet . . .
až půjdem spolu je rozsvěcet
. . . po mléčné dráze tam
kde vzlíná život sám
. . . když polštářky svých prstů
mi pokládáš do klína . . .
Přečteno 445x
Tipy 19
Poslední tipující: Myrja, Lota, Noc17, spare, labuť, danaska, Psavec, hostmen, Lucie Teru, isisleo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)