A keď chytím Ťa za slovo,
neponorí nás olovo?
Zožerú nás vodné živočíchy
Ostanem tíško tichý
No tak,som tam...
Ty mňa,
ja Teba mám...
24.04.2008 13:23:00 | džemo
bylas mi možná jen patníkem
o který jsem zakop´
... a nebo létavicí
kterou jsem zahlédl
jak sledoval jsem netopýry
ty malý myši z blanitými křídly
které mě teď drásaj´svými zoubky
když vědomí se balí
do tmy vzpomínek
co se to vlastně se mnou stalo
si už moc nevzpomínám ...
jen že jsem otevřel oči
a podíval se do slunce ...
*- ... ale až uteču těm netopýrům ... chtěl bych zas´...
23.04.2008 15:25:00 | HarryHH