Jsi....
Anotace: Jsi pro mě víc než si vůbec dokážeš představit....
Jsem lapena v pasti lásky,
ze které cesty nevede.
Chci pohladit tvé vlásky
a polibek jež zahřeje.
A věř-jsi pro mě vším,
vodou,co denně musím pít
i vzduchem,bez kterého nemohu žít...
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: Dilla, adida
Komentáře (1)
Komentujících (1)