...ta láska je tady pořád , jen my jí nějak neumíme cítit , tak si myslíme , že tady není...
láska je moc vzácná květina a my jí vlastně už vyhubili a nahradili jí něčím , co se podobá konzumu , něco za něco...ale ta básnička je moc pěkná a velmi dobře provedená ,moc se mi líbí jako všechno od tebe ...
Jirka
24.04.2008 06:33:00 | kavec