Zamykám a zahazuju
poslední pilulka za dnešní den.
a zbývaj jen tři.
to pak budu nezávislá?
možná se zase neudržim
a porušim přísahu.
moje činy jsou rychlejší, než čas.
a já se bránim.
chraň mě.
nechci se cítit jak abstinent.
a čekat.
v hlavě si opakuju naše tajemství. proč mu řikáme svatý?
SNAŽIM SE!
dej mi naději.
věř mi_____ já tuhle kapitolu zamknu, zahodim klíč,
a budu jenom Tvoje!
Přečteno 497x
Tipy 20
Poslední tipující: Agniezka, pejrak, kucky, Danah, Barunka=o), Cassandra, Bíša, Robert Thomas, embryo v hlave, Favi, ...
Komentáře (0)