Anotace: ***
Bože, to je tak krásné a něžné...Jak jen se Ti odvděčit za krásný zážitek? Snad tím, černovlásko, že Ti sem hodím, co mne právě napadlo!
Očí Tvých hvězdné záře,
sluneční něha v dlani,
sejmutá ze Tvé tváře,
bláznivé milování...
Touha má barvu duhy,
smích Tvůj je rolničkou,
snad nebudu ten druhý
v boji o Lásku Tvou...
Náruč má si Tě hýčká,
když líbám rtíky Tvé,
tak hořím jako svíčka,
pro Tebe, děvče mé!
24.04.2008 22:08:00 | Kozoroh 1
téma dosti běžné,ale zpracování mnohem lepší :)..povedlo se ti to..tip :)
24.04.2008 09:15:00 | saddova
Neuvěřitelně romantické,jedním slovem krása....
budeš mít nádherný život.
23.04.2008 19:32:00 | Martin Šimeček