Když taje den
*
Den roztál
pod sprchou tmy
slunce probodnuté
oštěpem snů
jak zralý pomeranč
stojím zamyšleně za okny
poddajným máslem vzpomínek
skrojek dne namaži
aby chutnal jak polibek
dřív nežli vlahé hrozny hvězd
spočinou na skle nebe
snad zafouká vánek na bolest
*
už nemám Tebe
*
Přečteno 444x
Tipy 45
Poslední tipující: Pája Black, Churry, a_tao, Najlin, Dota Slunská, jedam, Severka, whiolet, AlenaMarieK, kavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)