Sny lásky
Anotace: Toulám se zasněný půlnoční krajinou.
Toulám se zasněný
půlnoční krajinou.
Sním o tvé kráse,
pro mne tak nevinnou.
Sním o tvých rtech,
o žhavých polibcích.
O příštích dnech,
v lásce se topících.
Zasněný toulám se
půlnoční krajinou.
A dávno vím
že nestojím o jinou.
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, labuť, saddova, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)