Svobodná...
Anotace: o svobodě a samotě, kterou nechci..
Svobody si užívám
Už i šťastná bývám
Když jiného líbám
V první chvíli štěstím umírám
Pak si však uvědomím,
Že bez tebe žít neumím
A trpím…
Tvou nepřítomností
Ztrátou štěstí
Ve svém srdci tě stále mám
Jinému lásku nedám
I když by to šlo….
Ale já se ptám:co by z toho vzešlo?
Copyright © 2006,Caracol
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál
Komentáře (1)
Komentujících (1)