už po sté a pořád stejně
Anotace: ...jsi...jednou to napíše každý
Jsi bezprizorní sebevrah
krutý motýl-despota
zaměstnanec Českých drah
šokující nahota
Jsi opora mých zad
čmáranice v rámu
knížka co měl každý rád
střelec co sejmul dámu
jsi krev tečící z kolena
holubice míru
víla tancem znavená
ponožka co má díru
jsi dmoucí ňadro krásné slečny
tlama co číhá v jeskyni
jsi šílenec, jsi nebezpečný
jsi masový hrob bez hlíny
Komentáře (1)
Komentujících (1)