nemá název..prostě ne
Anotace: proč ještě po víc než roce a půl se nic nemění? proč mi pořád bloudíš do snů?
Splývám si bez hlesu
na vlně slastných toužení
a prstem kreslím do dechu
na okno srdce v blouznění.
Dny bloudím skoro bez duše
a to tam jsi Slunce mé,
tma podobenkou žalu je,
než dáš mi spatřit skráně své.
Ta radost bláznů,
s motýlem místo duše,
ta krása dnů,
do nenávratna padá hluše.
Mlčím a jen tiše závidím Té,
jež jednou si Tě podmaní,
mé touhy, v srdci dvé,
duhový svět tmou zahalí.
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: Andee, Vlk v rouše, Caracol, PoeziGirl, obyčejná, Puck, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)