Bývalé obrázky
Pár hodin v samotě,
je horší jak hnůj na botě.
Projíždíš staré fotky z dovolené,
jsou pro tvoje oči snad povolené?
Ptáš se sám sebe a mohu se dívat?
Nad společnými chvílemi, se opět rozplývat.
Je to boj, sám se sebou jsi v křížku,
pak přes ty staré fotky házíš mřížku.
A uzamykáš je do temného sklepení,
už nestojíš o další prožité utrpení.
Bojíš se toho, kdy na ně opět narazíš
a slzičky slané znovu uroníš.
Nechce se nikomu pálit, tak krásné vzpomínky,
když se vztah rozsypal, jak z mozaiky kamínky.
Na dřevěné desce na zdi visí,
vyznání lásky cos dostal kdysi.
Jsou jak symbol toho, že zapomenou nechceme,
někdy doufáme, že se opět sejdeme.
A z ošklivých vzpomínek zůstanou jen ty dobré,
mraky odtáhnou a nebe bude zase modré.
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Caracol, Daisy.., už ne pernikova princezna, Loudilka
Komentáře (0)