Anotace: jenže jednou se probudim a ty tady nebudeš
Ta báseň je dost tajemná jako i osobnost, o které je zmínka. Trošku závidím tu konspiraci.
28.04.2008 23:28:00 | Liv
nebudu ti oporovat, protože jednou se to jistě stane...-je jedno jakým způsobem..smrt, nebo menší šílenosti...
I když na druhou stranu - kdo nemá zlomené srdce, žije vůbec...?
25.04.2008 16:48:00 | Favi