Já
Anotace: Psaná pro člověka, který netušil čím pro mě je.
Jak mince připadám si někdy osahaná.
Tolikrát zahřátá v něčí dlani.
Zahřátá, však vychládající.
Stvořená z kovu studeného.
Tak co se divíš?
Snad jsem i Kurva Prodejná.
A snad se jen tak tvářím.
Lásko, zahřej mě prosím tak,
abych už nikdy nevychladla.
Přečteno 567x
Tipy 37
Poslední tipující: lucajda89, Jin, Holis, pejrak, Kyle, pTk, Oťas, Megalo'R, Ria, Nessy, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)