Po úplňku . . .
Po úplňku
. . . sedmnáctá noci
jsi jako labuť vzlétající . . .
Mezi břehy mé řeky
Tvých křídel píseň zní
Ve stromořadí mezi břehy
ten nápěv dlouho zůstává
než vítr odvane
a voda odplaví
refrénu poslední verš . . .
Jak labuť vzlétající
. . . po úplňku
sedmnácté noci
zní melodie teskná
za městem . . .
u posledního splavu
Na předjitřních oblacích
starorůžovou
píšeš notový part dne
když nad řekou
jak labuť vzlétající
na pozdrav Lásce
máváš svými křídly
a ještě spícím městem
vznáší se Tvé vroucí vyznání . . .
Miluji ! ! !
. . .
Miluji ! ! !
. . .
Miluji ! ! !
Přečteno 451x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, Lota, Psavec, Lucie Teru, Dračičák, saddova, mistrál, Noc17, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)