ANJEL
Anotace: Pre Anjelika ktorý ale nie je môj anjelik :-((
Dotkol sa ma Anjel krídlom,
celý svet okolo stíchol...
Možno tíško, možno tajne,
no šťastie mi nie je dané!
Ten Anjel má v očiach súcit,
v tých očiach sa vidieť skúsim.
Trošku smútku, trošku žiaľu,
z hlavy skladá svätožiaru...
Nie je Anjel, nie je svätý,
ešte nosí dušu detí.
A hoci to len mňa brzdí,
nosím TEBA priamo v srdci!!!
Komentáře (0)