Anotace: jen tak mě to napadlo...Jsem vděčná za každej koment negativ i pozitiv...
Nemám co vytknout, protože tahle básnička je od srdce...a takovým přece nemůžu vyčítat žádné drobné chybičky, i kdyby tam nějaké byly!
04.05.2008 14:38:00 | Princezna.Smutněnka
Děkuju za Tvoje komenty;) Podle mě máš talent i ty:) Tahle básnička se mi moc líbí:) Takže nic nevzdávej a piš dál, ju! Určitě bude líp;)
04.05.2008 13:50:00 | kleopatra.sedma
Tak já s Xindy tedy nesouhlas. A proč?
Hned první sloka mi zní dost nepřirozeně, přijde mi znásilněná tím rýmem, který nezní ani zrovna šťastně (spíš vykouzlil takový pobacený úsměv, což asi nebylo účelem).
Zbytek dílka je jen další z těch X neosobitých variací na téma "jak je to s tebou skvělé", která je za chvíli utlučena lavinou jí podobných.
To téma mohlo být určitě uchopeno lépe, ale každopádně je to jenom můj názor a nebráním se polemikám.
25.04.2008 16:22:00 | CorrimsonTom