Anotace: Všechno se nám opakuje do kola. Jak z toho kola ven? Nechci, aby byl znovu roztočen.
...to není elipsa,není to kruh,je to nekonečná osmička,ta nám dává vzdalování,aby přišlo sbližování a na chvíli se dokonce potkalo v průsečíku života(osudu?)
12.05.2008 14:53:00 | WAYWARD
kruh nemá začátek ani konec, je jako život v nás, ´jako vesmír v tobě, jako tvá víra. Jsi sama sebou Děkuji že jsi
30.04.2008 10:26:00 | Rbb
Připomnělo mi to oběžnici, pohybující se po elipsách, stále se vracející a připoutanou, což byl asi účel.
25.04.2008 16:05:00 | CorrimsonTom