Klid
Anotace: ...já a prokletý básník...
Po nocích prudké, dravé lásky,
z Tvých rukou jako zocelená,
po všech těch hrátkách bez nadsázky,
vycházím žalostně ze sna...
Bez Tebe nevídám hvězdné dráhy,
mé tělo neví, co je klid.
Jen ty znáš kouzelnické čáry,
jak v mém srdci krev rozproudit...
Přečteno 468x
Tipy 12
Poslední tipující: Eru Alonnar, Lenni, Láďa, Dračičák, jára spots, Psavec, WhiteSkull, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (3)