Temná princezna
Anotace: pro mě o mně...asi tohle ke mě cítil...
Má lásko temná jako noční nebe.
Když měsíc zčerná a hvězdy zmizí.
Má temná princezno smějíc se v době,
kdy hoří kostely a kříže mizí.
Má bledá nymfo s havraními vlasy.
Kterou tě řadím do nebeské krásy.
Prahnu po temnotě v tvých černých očích,
visíc nade mnou v bezesných nocích.
Mám se plazit abys mě milovala?
Budu!
Jen abych slyšel v srdci tu hudbu.
Až tvé rudé rty dotknou se mých,
ať teče krev a všude smích.
Přečteno 521x
Tipy 19
Poslední tipující: JohnyD., Viva La Roma, Mak, René Vulkán, Lilly Lightová, Kapka, Fiserka, Mademoiselle Drea, Psychopatická lentilka, Tomáš Marný, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)