Anotace: chcem k tomu dodať len toľko, že on mi zato síce stojí, ale ja jemu nie...
dakujem, vzdy som rada ked sa niekomu paci co vytvorim :) a mozem k tomu povedat len tolko ze som sa trapila v case vzniku tejto basnicky dost vela, ale uz som to prekonala :)
26.04.2008 21:06:00 | Kaceeeenka
moc pěkná básnička, básně ze srdce jsou vždycky krásné, i když jsou moc smutné
26.04.2008 19:30:00 | Aka Kiss
Vím, jak se cítíš. Sem na tom totiž uplně stejně. Ale pořád doufám...věřím, že se to změní. Tak to zkus taky;)
26.04.2008 16:42:00 | kleopatra.sedma