Rozloučení
básně plné emocí o konci, cítím slzy druhé,tečou po tváři
jaká síla citu co nutí do pláče
ty jsi ten důvod pro mnoho žen...no tak už jdem z kola ven!
je čas, cítím jak končí doba pro nás, nás?!
srdce bolí slzy tečou,je těžké opustit tě,
neb nejsem tvou ženou,tak sbohem a šáteček..
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, ki.ta
Komentáře (1)
Komentujících (1)